cartel22Dissabte 15 de novembre a les 16h presentem la recerca Femení Plural: les dones a l’economia cooperativa, en el marc de la primera edició de la Fira d’Economia Feminista que tindrà lloc al recinte veïnal autogestionat de Can Batlló, a l’Espai Debats. Hi participarem les tres responsables de la investigació, la Sílvia Alberich, l’Elba Mansilla i la Joana G. Grenzner.

La Joana G. Grenzner, a més, a les 10 del matí, a l’Espai Taller (Sala 1), impartirà el taller de comunicació amb perspectiva de gènere a l’entorn digital, adreçat a col·lectius, cooperatives i entitats de l’economia social. Aquesta formació és una de les intervencions derivades de les recomanacions de la recerca, i am ella volem promoure la presència i visibilitat de les dones a l’entorn web, i l’ús d’un llenguatge inclusiu, no sexista ni androcèntric per part del sector social.

Una altra de les activitats que dinamitzarem, també dissabte a les 10 del matí, a l’Espai Experiències (Sala 4), és la xerrada Experiències d’emprenedoria social cooperativa des de les dones, a partir del cas de la cooperativa Som Cuina i de la Granja Luisiana, d’ànecs del Delta. Ambdues iniciatives han comptat amb la col·laboració i finançament de la Federació d’Associacions de Dones Rurals (Fademur). Aquesta activitat està relacionada amb les propostes de col·laboració entre el sector cooperatiu-social i el moviment cooperatiu, que proposem a les recomanacions del Femení plural.

Us convidem a assistir a La Fira i a construir amb nosaltres economia des del feminisme! Us esperem!